Park Veldzicht beschikt over een geweldig ruim park waar u kunt ontspannen en genieten met het hele gezin. Op het park is veel te zien en te beleven.
Het oude kinderbad en het grote bad zijn mooie vijvers geworden waar tal van vissen zwemmen en ook een kikkerplaats is ontstaan. Er verblijven ook diverse dieren op Park Veldzicht, zoals varkens, schapen, konijnen en vogels. Natuurlijk gaan we aankomend voorjaar werken aan meer diversiteit aan vogels, vlinders en bijen door de beplanting hierop aan te passen. De biologische moes- en pluktuin ligt klaar om beplant te worden en volgend voorjaar worden er allerlei gewassen geteeld. Bezoekers kunnen deze gewassen zien groeien en de cliënten van de dagbesteding gaan deze ingrediënten gebruiken om de lekkerste creaties te gaan maken in de keuken.

Sporten met je vrienden, familie of collega’s? Op Park Veldzicht kunnen er diverse teamsporten worden gespeeld, waaronder voetbal en basketbal.

Park Veldzicht heeft ook een educatief karakter, zo hopen wij volgend jaar het educatieve kabouterbos te kunnen openen en de educatieve waterspeelplaats. Daarnaast zoeken wij de samenwerking met de diverse onderwijsinstellingen in de regio.

Lever de kleurplaat in bij Park Veldzicht

Horeca

Op Park Veldzicht geniet zowel de vaste bezoeker als de toevallige voorbijganger van een kop koffie of een glaasje fris. Een verfrissend ijsje of een kleine versnapering behoren ook tot het assortiment. Er is een terras gerealiseerd waar men kan genieten van een weids uitzicht over het Brabantse landschap. Bij een mindere buitentemperatuur is er ook binnen, in de oude kantine van zwembad Veldzicht, genoeg ruimte voor ontspanning.

Dagbesteding

Op Park Veldzicht worden er verschillende vormen van dagbesteding aangeboden. Werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden zijn onder meer het ondersteunen van de horeca en het algemene onderhoud aan het park.