Genderen – Bent u handig of juist niet? Voor de klussen op de NL-doetdag op zaterdag 11 maart in Genderen maakt het niets uit. Schuren, schilderen, straatbandjes zetten, wat straatwerk of binnen pannenkoeken bakken, met elkaar komen we er altijd uit. In een gezellige en ontspannen sfeer willen we het een en ander realiseren.

Ten eerste een jeu-de-boulesbaan aanleggen. Deze baan komt ter beschikking voor alle burgers van de gemeente Altena. Dus mocht u deze zomer langs Park Veldzicht komen en zin hebben in ontspanning bent u welkom! Ten tweede willen we voor de dagbesteding die op park Veldzicht is gevestigd, een overkapt zitje voor de cliënten maken, zodat ze kunnen genieten van de dieren en de tuin. De tuin bestaat uit een tuinkas waar in voorgezaaid wordt, een groentetuin en een pluktuin in aanleg. De bloementuin zal dit jaar geëxperimenteerd worden voor eigen gebruik, zodat volgend jaar de pluktuin geopend kan worden voor publiek.

We starten zaterdag 11 maart om 9 uur en sluiten rond 13 uur af met een pannenkoekenmaaltijd. U mag ook voor een gedeelte van de ochtend inschrijven. We weten dat vele handen licht werk maken en daarom doen wij een beroep op u. Heeft u tijd en zin om te komen klussen? Bel of app tel. 06-39293918.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *